Centar za hirurgiju, zajedno sa polikliničkim i dijagnostičkim centrom, predstavlja važan deo u pružanju sveobuhvatnih usluga našim pacijentima. Sastavljen je iz operacionog bloka sa tri moderno opremljene operacione sale, kao i dela za intenzivnu i poluintenzivnu negu.

Centar se odlikuje savremenom opremom i instrumentima za izvođenje minimalno-invazivnih i klasičnih hirurških zahvata. Podjednako su zastupljena oba hirurška pristupa, a odluku o izboru odgovarajućeg donosi hirurg u najboljem interesu pacijenta.

Ponosimo se našim timom lekara i konsultanata, vrhunskim stručnjacima sa višegodišnjim iskustvom u izvođenju minimalno-invazivnih i klasičnih operativnih zahvata, kao i visoko kvalifikovanim medicinskim osobljem. Naš fokus je individualni pristup pacijentu i maksimalna posvećenost tretmanu i nezi.

U našoj bolnici se mogu obaviti svi potrebni specijalistički pregledi i dijagnostika, tj. može se sprovesti kompletna preoperativna priprema uključujući i pregled anesteziologa. Posedujemo 14 luksuzno opremljenih apartmana i jedan predsednički apartman površine 68m2 sa kuhinjom, dnevnom i radnom sobom, kao i terasom sa panoramskim pogledom.

Operaciona sala
Odeljenje bolnice
Apartman
Predsednički apartman
Predsednički apartman
Predsednički apartman
Centar za reflux - hirurgija želuca i jednjaka Centar za reflux - hirurgija želuca i jednjaka Centar je specijalizovan za dijagnostiku i minimalno-invazivno i klasično hirurško lečenje oboljenja želuca i jednjaka. Centar za hirurgiju tankih creva, debelog creva i rektuma Centar za hirurgiju debelog creva i rektuma Centar je specijalizovan za dijagnostiku, konzervativni tretman i minimalno-invazivno i klasično hirurško lečenje oboljenja debelog creva, rektuma i tankih creva. Centar za hemoroide i proktološku hirurgiju Centar za hemoroide i perianalnu regiju Centar je specijalizovan za minimalno-invazivno i klasično hirurško lečenje hemoroida i drugih oboljenja analnog kanala i perianalne regije. Centar za hirurgiju jetre, žučnih puteva i pankreasa Centar za hirurgiju jetre i žučnih puteva Centar je specijalizovan za dijagnostiku, konzervativni tretman i minimalno-invazivno i klasično hirurško lečenje oboljenja jetre, žučne kese, žučnih puteva i slezine. Centar za hirurgiju kila Centar za hirurgiju kila Centar je specijalizovan za minimalno-invazivno i klasično hirurško rešavanje kila. Centar za hirurško lečenje preterane gojaznosti Centar za hirurško lečenje preterane gojaznosti Centar je specijalizovan za minimalno-invazivno hirurško lečenje preterane gojaznosti, kao i za dijetologiju. Centar za ginekologiju i ginekološku hirurgiju Centar za ginekologiju i ginekološku hirurgiju Centar je specijalizovan za dijagnostiku, intervancije, konzervativni tretman i minimalno-invazivnu i klasičnu ginekološku hirurgiju. Centar za urologiju i urološku hirurgiju Centar za urologiju i urološku hirurgiju Centar je specijalizovan za dijagnostiku, intervencije, konzervativni tretman i minimalno-invazivnu i klasičnu urološku hirurgiju. Centar za otorinolaringologiju dece i odraslih Centar za ORL dece i odraslih Centar je specijalizovan za dijagnostiku, konzervativni tretman i hirurško lečenje oboljenja uha, grla i nosa kod dece i odraslih. Centar za onkologiju i onkološku hirurgiju Centar za onkologiju i onkološku hirurgiju Centar je specijalizovan za dijagnostiku i hirurško lečenje dojke i štitaste žlezde.