Poliklinički centar je namenjen za dijagnostiku i lečenje pacijenata sa internističkim bolestima. Sastoji se iz odeljenja namenjenog ležećim pacijentima i polikliničkog dela za ambulantne preglede. Centar pruža usluge iz svih domena interne medicine. Celokupno lečenje je praćeno integralnom radiološkom i laboratorijskom dijagnostikom.

Na raspolaganju Vam je tim lekara i konsultanata, vrhunskih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom, koji obavljaju specijalističke, konzilijarne i preventivne preglede, kao i visoko kvalifikovanim medicinskim osobljem. Naš fokus je individualni pristup pacijentu i maksimalna posvećenost tretmanu i nezi.

Bolnica poseduje 14 luksuzno opremljenih apartmana i jedan predsednički apartman površine 68m2 sa kuhinjom, dnevnom i radnom sobom, kao i terasom sa panoramskim pogledom.

Opšti pregled
Specijalistički pregled
Boravak na odeljenju
Odeljenje bolnice
Apartman
Predsednički apartman
Gastroenterologija Gastroenterologija Kardiologija Kardiologija Pulmologija Pulmologija Alergologija Alergologija Endokrinologija Endokrinologija Dijetologija Dijetologija Ginekologija Ginekologija Nefrologija Nefrologija Urologija Urologija Onkologija Onkologija Hematologija Hematologija Reumatologija Reumatologija Dermatologija Dermatologija Infektologija Infektologija Pedijatrija Pedijatrija Opšta medicina Opšta medicina Fizikalna medicina Fizikalna medicina